Voor ondernemers

Administratieve dienstverlening

Een van de kernactiviteiten van Hoekman administratie & belastingadviseurs is de administratieve dienstverlening aan ondernemers.

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, echter voor u misschien niet één van de leukste bezigheden. Toch is dit een belangrijke activiteit van elke onderneming. Wij ondersteunen u hierin graag.

Verwerkt u zelf de boekhouding dan adviseren wij u ons online boekhoudprogramma te gebruiken zodat wij mee kunnen kijken in uw boekhouding en snel advies uit kunnen brengen.

Wij kunnen uw administratie verzorgen vanaf het inboeken van de boekingsstukken tot het samenstellen van de jaarrapporten, aangeven van omzetbelasting en inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Voor het bijhouden van uw kilometerregistratie kunt u gebruik maken van dit invuldocument
of één van de verschillende apps die hiervoor worden aangeboden.


Salarissen en personeelszaken

De personeels- en salarisadministratie is een vakgebied waarvan de wetgeving regelmatig wijzigt. Om deze kennis up-to-date te houden  zijn vaktechnische opleidingen en bijscholingscursussen nodig. Deze gedegen kennis is bij Hoekman administratie & belastingadviseurs in huis.